Dua hari lagi aku nak tukar status...

Hai...selamat malam ler...dah lamer dah rasernyer tak update blog ni...memang tengah banyak keje sekarang ni..aduss...boleh mereng macamni kalau tetiap hari kene..hari sabtu ni aku dah nak kawen lak..keje tak siap lagik..memang mencabar betuller....patutkan pengantin kenele standby jer kat rumah...ni pengantin kat tempat keje lagik...aku raser nak stay sampai kol 5 pagi nak siapkan keje...lepas tu aku dah nak cuti dah...ni semua pasal buku profil ni ler...Ms-Alin-D tu awal2 lagik dah telepon die pakai inai malam ni...jadi kenele telepon bagitau awal2 ...kang dah tak bole pegang telepon...cess...dier dah pakai dah...aku lom lagik...seminggu ni raser berdebar2 jer...mintak2 la semuanyer berjalan lancar..

Sukan Malaysia XIII, Melaka 2010

seperti biaserler...harini aku terpaksele mengupdate buku-buku sukma ni...raser macam dah terlampau boring dah..sebab dah nak dekat setahun lebih dok mengadap buku ni...tu pun biler dah nak dekat ni..tak habis-habis lagik buku ni...aku pon tak tahula biler nak habis buat...dah ler kene buat buku 33 jenis sukan...adusss....satu-satu buku bukan nyer sikit ...banyak giler...layout muka semua aku buat standard ler...sebab orang pangkal dah suruh buat macam tu...takkan aku nak buat lain lak kan...nila antara buku-buku yang aku buat...hahahahahah....



:: Layout Depan :: Layout Belakang


dah 33 sukan yang ader...yang depan aku tukar jer name sukan...yang belakang tu aku tukar jer logo...abis citer...tengah mengupdate la lagik buku ni...sebab kalau nak diikutkan...memang banyak yang tak update lagik...nak buat camner ...urus setia dier pon tak anta kat aku...time aku mintak katenyer nak anta sekaligus...mintak sikit-sikit tak bagik...nak buat camner...pengarah aku dah tanyer tetiap hari...aduss....pitam...pitam...

adusss...mentor ader haller...tadi dier mintak kad kawen dier...nilah hasillnya idea2 aku yang keluar untuk kad kawen ni....hahahahah...tu pun lepas Ms-ALin-D tu marah kat aku...apsal tak buat kad lagikk..!!!


Layout Depan



Layout Dalam


Setelah hampir setengah jam lerr memerah idea...nila hasilnya...berbaloila jugak Ms-ALin-D tu marah kat aku...kalau tak......sampai sekarang la tak siap lagikkk

tolong saya...tolong saya...

percubaan untuk memasukkan nuffnag terbantut...sebab tak reti ler..mentor pulak tengah pegi beli mug...adusss....pitam...pitam..kene tunggu dier balik lerr jawabnyer

Posto..Posto...

Hai lagik....hmm...dalam nak memblog nila kan...Ms ALiN-D la yang banyak menolong aku..daripada aku kayu pasal blog ni kire sekarang ni dah amatur la sikit...kalau takder dier aku takderla nak berblog sampai hari ni...asik2 setup lepas tu terbiar..dierla mentor aku..merangkap bakal bini aku nanti...nanti pa ajau ma design eh...hahahaha....

GementernyerGuer

Salam...aku tujukan kepada sesiaper yang terbukak blog aku ni....
Aku raser dah banyak blog yang aku buat...tapi banyakla jugak yang membazir...tapi untuk blog ni aku raser aku nak buat sampai aku tua nanti...aderla juga bende yang nak diceritakan kat cucu-cucu aku nanti....hmm...dalam diam tak diam tinggal lagik 24 hari lagik aku nak bertukar status..nak jadik suami orang ler pulak..agak gementerla jugak...maklumla selamer ni makan pakai mak aku uruskan..(tapi aku tolong jugak tau)...lepas ni dah ader orang yang amek alih keje mak aku tu..ihik...raser macam lain ler pulak...tapi tak tahuler camner kan...aperpon..aku agak kelam kabut jugak la memikirkan pasal bende ni...nampakjer macam cool...tapi sebenarnyer...hampess....

kucing

kucing-kucing peliharaan...



si hitam putih


si comel


si ape yer :D

soalan...antara 3 kucing berkenaan..yg mana satu kucing yg boleh berlari dan menyayi????

HidupAku

My photo
Sungai Lereh, Malaysia
“Dalam keadaan aku masih tercari apa makna masa depan, apa makna cita-cita, masih teraba-raba..aku boleh rindukan orang pulak!”

Clock